dinsdag, 18 juni 2024
Deze website is beveiligd door RSFirewall!, de firewall oplossing voor Joomla!

Zondag 10 mei is het Moederdag en willen we onze liefste mama graag een zelfgemaakt geschenkje geven. Want mama zorgt zo goed voor jou en de liefste die je kent zal ongetwijfeld jouw mama zijn!

Voor één keertje kan dit nu niet met de juf maar ik denk dat mama (of papa) je hier zeker wil bij helpen. En je zal zien dat dit zelfs leuk kan zijn.

Kies één knutselwerkje dat jullie doenbaar vinden en samen graag willen maken.

Dit zijn enkel tips. Het mag maar is zeker niet de bedoeling dat deze voorbeelden strikt nagemaakt worden. Ga gerust voor een eigen versie van uw kind zodat het voor iedereen leuk blijft.

Of misschien hebben jullie nog een ander idee om creatief aan de slag te gaan? Graag zelfs en zeker doen dan, want de juf weet dat dit nu niet zo gemakkelijk is …

Welk geschenkje jullie ook maken of hoe het er ook uitziet, jouw allerliefste mama verdient dit echt en ik weet nu al dat je haar superblij zal maken op Moederdag.

Wat ben ik benieuwd naar jullie knutselwerkje want ik weet dat veel van mijn kleuters graag en goed kunnen knutselen. Het zou dan ook veel plezier doen om een ‘werkfoto’ te zien van uw kind tijdens het knutselen. Wie graag op Moederdag nog een foto met zijn zelfgemaakt geschenkje wil tonen aan de juf en klasgenootjes mag dit zeker posten. Ik kijk er zo naar uit!

Om het wat spannend te maken, kan het nog als geschenkje ingepakt worden. En dan vlug verstoppen want mama moet nog even geduld hebben tot Moederdag.

 

Idee 1 : Bloem met kartonnen bord

bloem karton 4

bloem karton 2

bloem karton 3

 

Idee 2 : Boeket van bloemhanden

bloem boeket 2

bloem boeket 3

bloem boeket 4

bloem boeket 5

bloem boeket 6

 

Idee 3 : Bloem(en) knutselen van toiletrol

bloem toiletrol 1

bloem toiletrol 2

 

Idee 4 : Ketting van pasta

pastaketting

 

Back To Top